truskawaa, rozbierałem lewy tył i widziałem podobne wykończenia ale zaślepki mam czarne takie jak na zdjęciu nr 2.
Tylko teraz pytanie, czy ktoś założył zaślepkę przed malowaniem jeszcze w fabryce czy malowane później. :idea:
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Kolego weź go na sprawdzenie grubości lakieru. Jeżeli w środku cos majstrowali to na zewnątrz tym bardziej i wszystko będzie jasne.
Nawet jeżeli trochę go podpryskali to nic mu się nie stanie. Jak kupisz sobie super autko nawet nie malowane to i tak jakiś debil może ci wjechać w zderzak albo głebiej i co wtedy, sprzedasz auto czy zrobisz i bedziesz jeździł dalej ?
Naważniejsze, żeby było dobrze wszystko zrobione, czasami potrafia wstawić ćwiartkę z org spawami a swoje puszczają w takich miejscach żeby było ciężko sprawdzić i wtedy jest problem
niby wygląda ok ale zaślepki napewno powinny być czarne... nikt od tak sobie nie zdemontował połowy plastików w bagażniku żeby zamalować głupią gumkę której i tak nie widać :roll: :?
z drugiej strony też tak jest...
te zaslepki sa pomalowane tylko na podłodze bagażnika.
a tak po za tym to jest to hatchback
Zamieszczone przez Gajowy
Kolego weź go na sprawdzenie grubości lakieru. Jeżeli w środku cos majstrowali to na zewnątrz tym bardziej i wszystko będzie jasne.
Nawet jeżeli trochę go podpryskali to nic mu się nie stanie. Jak kupisz sobie super autko nawet nie malowane to i tak jakiś debil może ci wjechać w zderzak albo głebiej i co wtedy, sprzedasz auto czy zrobisz i bedziesz jeździł dalej ?
Naważniejsze, żeby było dobrze wszystko zrobione, czasami potrafia wstawić ćwiartkę z org spawami a swoje puszczają w takich miejscach żeby było ciężko sprawdzić i wtedy jest problem
całkowicie się z tobą zgadzam... po prostu mnie ciekawość zżera
Komentarz